www.ferospoj.cz :: Chlor šok, Cranit (19.04.2024 - 02:17)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Chlor šok, Cranit

Chlor šok, Cranit

Přípravek Chlor šok, Cranit je určen pro údržbu bazénové vody v průběhu celé sezóny. Jedná o jednorázovou "šokovou" dezinfekci vody po ihned po napuštění vody nebo při jejím silném zněčištění. Přípravek Cranit, Chlor šok se postará o likvidaci bakterií a řas, dezinfikuje vodu a zvýší obsah aktivního chlóru.

Dávkování

Počáteční dávka: 10 g přípravku na 1 m3 vody
Průběžná dávka: 5 g na 1 m3 (každých 4 - 6 dní)
Zvýšená dávka: 8 - 12 g na 1 m3 (aplikuje se krátkodobě při zvýšeném provozu, vyšší teplotě nebo při problému s řasami)
Při aplikaci 1,8 g přípravku do 10 m3 vody se obsah aktivního chlóru zvýší o cca 0,1 mg/l.

Návod k použití

Nejprve pomocí testeru změřte hodnotu pH a upravte ji podle potřeby pomocí přípravku Cranit, pH plus nebo Cranit, pH minus na hodnotu v rozmězí 6,8 - 7,6. Poté odměřte potřebné množství přípravku Cranit, Chlor šok a rozpusťte jej ve vodě v plastové nádobě. Přípravek vlijte do skimmeru nebo přímo do bazénu. Filtrace musí být při aplikaci přípravku zapnutá. Přípravek doporučujeme aplikovat večer. Druhý den použijte Chlorové tablety Cranit.
1x týdně kontrolujte obsah aktivního chloru ve vodě pomocí Cranit testeru 4v1. Hodnotu aktivního chlóru udržujte v hodnotách 0,3 – 0,8 mg/l.

V době, než dojde k úplnému promíchání přípravku s bazénovou vodou, nesmí být v bazénu přítomny žádné osoby.

Používejte přípravek bezpečným způsobem. Před použitím si vždy přečtěte označení a informace o přípravku.

Prodej bazénové chemie Chlor šok, Cranit je realizován po jednotlivých baleních. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Chlor šok, Cranit naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!