www.ferospoj.cz :: Chemie bazénová pH plus, Laguna (19.03.2024 - 12:46)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Chemie bazénová pH plus, Laguna

Bazénová chemie Laguna pH plus je přípravek na úpravu bazénové vody. Tato bazénová chemie se používá ke zvýšení hodnoty pH bazénové vody na doporučenou hodnotu pro koupání v rozmezí 6,8 - 7,6. Toto rozmezí zajišťuje maximální působení chloru bez negativních vedlejších účinků, jako je podráždění očí a kůže, zvýšené narušování materiálu bazénu, blednutí barev, ucpání filtru či tvorba mléčného zákalu. Kontrola hodnot pH musí být prováděna alspoň 1x týdně pomocí testovací soupravy před přidáním dezinfekčních přípravků.
Bazénová chemie Laguna pH plus se dávkuje po rozpuštění v nádobě přímo do bazénu u přítoku vody při zapnutém filtračním zařízení. 10 g přípravku (1 rovná polévková lžíce) na 1m3 vody zvýší hodnotu pH přibližně o 0,2.

Prodej bazénové chemie Laguna pH plus je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Chemie bazénová pH plus, Laguna naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!