www.ferospoj.cz :: Černovláska Sarah s pohyblivými klouby na koni (18.05.2024 - 18:31)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Černovláska Sarah s pohyblivými klouby na koni

Černovláska Sarah & Mystery od Schleich® z Horse Club jsou neoddělitelné. Když Sarah a její arabská klisna cválají po polích, brodí se potoky nebo se toulají lesem, splyne jejich srdce v jedno. Figurka Sarah nosí jezdeckou helmu, je plně pohyblivá a dokáže svému koni nasadit uzdu, otěže i sedlo. Figurka Sarah umí stát i sedět v sedle. Žlutý pásek na její paži ukazuje, že je členkou Horse Clubu.
Figurky Schleich jsou mimořádně detailní, láskyplně malované a umožňují dětem hrát si a zároveň se učit.

Schleich je německá společnost, která vyrábí figurky již od roku 1950. Dnes vyrábí zejména figurky domácích a divokých zvířátek, draků a dinosaurů. Mezi nejpopulárnější však patří figurky koní, ke kterým je často přidána figurka jezdce či jezdkyně. Schleich figurky jsou ručně malované a velmi detailně propracované. Společnost Schleich má fanoušky po celém světě, a to nejen mezi dětmi, ale také dospělými, kteří je s oblibou sbírají a zdobí jimi své police.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Černovláska Sarah s pohyblivými klouby na koni naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!