www.ferospoj.cz :: Bubínek na stojánku (06.05.2024 - 07:52)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Bubínek na stojánku

Každé dítě miluje hudbu. Díky bubínku se mohou i ti nejmenší připojit a zabubnovat si! Rozvíjí dětskou fantazii a kreativitu. Tento dřevěný nástroj je ideální pro úvod do světa hudby. Děti si při bubnování procvičí jemnou motoriku a skvěle se i vyřádí. Bubínek v nich probudí zájem o hudbu a pomůže jim s rozvojem rytmického cítění, které v budoucnosti využijí při hře na jiné hudební nástroje. Bubínek poslouží jako skvělá průprava do dalších let.

Zabubnujte si jako opravdový bubeník na bubínek značky Hape. Trojitý buben s činelem na stojánku okamžitě uchvátí všechny malé muzikanty. Všichni malí hudebníci budou nadšeni! S tímto krásným bubínkem  bude každá píseň znít úplně jinak. Vyrobeno s ohledem na malé dětské ručičky. Hračka podporuje dětskou fantazii a smysl pro rytmus. Vyrobeno z kvalitního a odolného materiálu.  

Hape je německá značka založena v roce 1986. Její největší předností je inovativní design, pečlivá kvalita a ekologická šetrnost k životnímu prostředí. Všechny hračky HAPE splňují nejpřísnější mezinárodní standardy pro kvalitu a bezpečnost, a proto společnost provádí přísné kontroly již během vývoje produktů. Používá barvy na bázi vody. Barvy jsou tak netoxické a pro děti nezávadné. Hračky jsou určeny především pro menší děti.

 

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Bubínek na stojánku naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!