www.ferospoj.cz :: Bubínek (06.05.2024 - 08:55)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Bubínek

Každé dítě miluje hudbu. Díky bubínku se mohou i ti nejmenší připojit a zabubnovat si! Rozvíjí dětskou fantazii, motoriku a kreativitu. Tento dřevěný nástroj je ideální pro úvod do světa hudby. Jak buben tak palička jsou navrhnuty pro malé dětské ruce. Zářezy na vrchní straně bubnu vytvářejí různé tóny zvuku, podle toho, kam se udeří paličkou. Podporuje kreativitu a představivost, rozvíjí koordinaci ruka-oko, jemnou motoriku a zručnost. Vyrobeno z kvalitních materiálů podle evropských norem.

Bubnovací plocha dřevěného bubínku je spirálovým průřezem rozdělena na několik částí. Každá z těchto částí má jiný tón úderu. Tóny bubnu jsou ovlivněny materiálem, z kterého je buben vyroben a mají příjemně dřevitý podtón. Vizuální provedení bubínku navozuje hravou atmosféru plnou radosti a fantazie. 

Woody je česká společnost, která je na trhu již spoustu let. Své hračky neustále vyvíjí k dokonalosti. Dřevěné hračky Woody jsou vyrobeny z kvalitních přírodních materiálu, které splňují přísné bezpečnostní  standardy. Woody se zabývá především hračkami a pomůckami pro rozvoj jemné motoriky, kreativity a didaktiky. Své hračky konzultuje s odborníky a pedagogickými pracovníky. Woody má tak veliký přínos pro zdraví vývoj dítěte. Hračky splňují přísné evropské normy a některé hračky mají certifikát Bezpečná hračka.

 

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Bubínek naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!