www.ferospoj.cz :: Brýle svářečské WELDGUARD, CERVA (03.05.2024 - 08:13)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Brýle svářečské WELDGUARD, CERVA

Brýle svářečské WELDGUARD, CERVA

Ochranné nepřímo větrané brýle s měkkou plastovou lícnicí a pevným čirým obdélníkovým zorníkem třídy F. Dále brýle mají odklápěcí svářečský zorník. Brýle můžete nasadit na dioptrické brýle. Slouží jako ochrana proti záření vznikajícím při svařování. Tmavá ochranná svářečská skla nejsou součástí, nutno objednat samostatně. Vyhovuje normě EN 175 a EN 166. Hledáte ochranu celého obličeje? V nabídce pro Vás máme i svářecí kukly. Dále u nás naleznete různé ochranné brýle a další pracovní ochranné pomůcky, které se Vám může hodit.

Prodej svářečských brýlí WELDGUARD, CERVA je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Brýle svářečské WELDGUARD, CERVA naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!