www.ferospoj.cz :: Brýle ochranné přes brýle COVERLITE, JSP (03.05.2024 - 08:37)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Brýle ochranné přes brýle COVERLITE, JSP

Brýle ochranné, přes brýle, COVERLITE, JSP

Ochranné brýle COVERLITE jsou ty nejpohodlnější brýle přes brýle, které si můžete koupit. Díky unikátnímu uchycení nožiček je nesmírně komfortní nosit je přes Vaše dioptrické brýle. Jedná se o nejlehčí brýle přes brýle na trhu. Určené pro speciální aplikace jako kontrola povrchů, práce s vytvrzovací lampou, vulkanizace, dentistické a zdravotnické aplikace. Dále jsou určené pro speciální aplikace v oblasti svařování. Dále u nás naleznete různé pracovní ochranné pomůcky, pracovní oblečení a boty, které se Vám může hodit při práci s nářadím.

Prodej ochranných brýlí, přes brýle, COVERLITE, JSP je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Brýle ochranné přes brýle COVERLITE, JSP naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!