www.ferospoj.cz :: Bruska vibrační, 200 W, EXTOL PREMIUM (04.05.2024 - 16:29)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Bruska vibrační, 200 W, EXTOL PREMIUM

Bruska vibrační, 200 W, EXTOL PREMIUM

Dvouruční vibrační bruska s příkonem 200 W je vhodná pro plošné a rohové broušení plochých dřevěných materiálů, kovů, plastů, tmelů a laků. Při broušení je možné upravit rychlost podle typu broušeného materiálu. Bruska má pevnou kovovou základnu, na kterou je možné přichytit brusné papíry suchým zipem nebo svorkami.Vibrační bruska má integrovaný systém odsávání pilin do sběrného boxu. Rukojeť je pogumovaná a tlumí přenos vibrací při práci. Bruska není vhodná pro broušení sádrokartonu.

HLAVNÍ PŘEDNOSTI

  • elektronická regulace rychlosti
  • upínaní brusného papíru pomocí svorek nebo suchého zipu
  • hliníková základna
  • odsávání pilin do sběrného boxu
  • pogumovaná rukojeť

Elektrické nářadí značky EXTOL PREMIUM splňuje většinu nároků kladených na profesionální nářadí. Pokud hledáte nářadí určené k vysoké zátěži pro každodenní práci, můžete si vybrat nářadí značky EXTOL INDUSTRIAL. Pokud naopak hledáte nářadí pro domácí (hobby) použití, je pro Vás skvělou volbou nářadí značky EXTOL CRAFT.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Bruska vibrační, 200 W, EXTOL PREMIUM naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!