www.ferospoj.cz :: Bruska vibrační, 150 W, EXTOL CRAFT (29.03.2024 - 06:58)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Bruska vibrační, 150 W, EXTOL CRAFT

 

Bruska vibrační, 150 W, EXTOL CRAFT

Dvouruční vibrační bruska s příkonem 150 W je vhodná pro broušení dřeva a dřevěných materiálů, kovů a pro zabroušení barev, laků, tmelů atd. bez použití vody. Broušení je prováděno mikrojemnými vibracemi brusné základny, které kmitají o vysoké frekvenci. Bruska je ideálním nástrojem pro broušení v místech s pravým úhlem (např. v rozích podlah) a k finálnímu zbroušení jemných defektů před nanesením povrchové úpravy. Bruska není určena k broušení sádrokartonu a stavebních materiálů.

HLAVNÍ PŘEDNOSTI

  • ergonomická rukojeť s gumovým protiskluzovým povrchem
  • zabudovaný systém odsávání pilin
  • snadné upínání brusných papírů o velikosti 230 × 93 mm

Elektrické nářadí značky EXTOL CRAFT je vhodné pro občasné domácí (hobby) použití. Pokud hledáte nářadí pro každodenní práci, můžete si zvolit značku EXTOL PREMIUM, která splňuje většinu nároků kladených na profesionální nářadí. Nářadí v nejvyšší kvalitě, určené k vysoké zátěži pro každodenní práci, si můžete vybírat pod značkou EXTOL INDUSTRIAL.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Bruska vibrační, 150 W, EXTOL CRAFT naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!