www.ferospoj.cz :: Bruska úhlová, 230 mm, výrobce Graphite (20.04.2024 - 16:24)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Bruska úhlová, 230 mm, výrobce Graphite

Úhlová bruska pro různé velikosti kotouče, kvalitní nářadí značky Graphite. Vhodné pro domácí dílnu i řemeslníky. Úhlová bruska patří mezi nejrozšířenější elektrické nářadí, které je používáno napříč všemi segmenty průmyslu - zámečnictví, kovoobrábění, stavebnictví či při stavbě svépomocí.
Bruska úhlová, jinak nazývána jako "flexa", pro kotouč 230 mm je určená pro náročnější řezy, ať již se jedná o ocel či beton. Díky výkonu 2400 W a taktéž díky takzvanému měkkému startu (umožňuje plynulý náběh motoru úhlové brusky Graphite do plných otáček - dlouhá životnost) je ideálním pomocníkem i pro náročnější uživatele z řad řemeslníků (není však určena pro každodenní několikahodinovou zátěž). Úhlovou brusku dodáváme včetně ochranného krytu kotouče, ergonomické rukojeti pro snadné a pohodlné zacházení. Výměnu kotouče usnadňuje klíč, který je také součástí dodávky.
Aktuální cenu brusky, základní technické informace i dostupnost naleznete v tabulce výše.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Bruska úhlová, 230 mm, výrobce Graphite naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!