www.ferospoj.cz :: Bruska úhlová aku, Energy+ 18V, Li-lon, bez baterie, Graphite (26.04.2024 - 06:04)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Bruska úhlová aku, Energy+ 18V, Li-lon, bez baterie, Graphite

Akumulátorová úhlová bruska GRAPHITE Energy+ 18V, bez baterie je určena pro kotouče o průměru 115 mm. Rychlost brusky dosahuje až 10 000 otáček za minutu. Brusku je možné díky plochému krytu používat i v obtížně dosažitelných místech. Regulaci polohy krytu kotouče lze provádět bez nářadí. Ventilační otvory jsou umístěny mimo úchopovou část tak, aby se zabránilo přehřívání motoru. Dvouprovkový spínač zabraňuje nechtěnému spuštění brusky.
Akumulátorová úhlová bruska je kompatibilní s akumulátory Energy+ o kapacitě 2 Ah nebo 4 Ah, které můžete stejně jako nabíječku  dokoupit zvlášť. Tyto baterie lze pak používat i do jiného nářadí GRAPHITE.

Prodej aku úhlových brusek Graphite Energy+ 18V je realizován po jednotlivých kusech.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Bruska úhlová aku, Energy+ 18V, Li-lon, bez baterie, Graphite naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!