www.ferospoj.cz :: Bruska úhlová, 230 mm, EXTOL INDUSTRIAL (26.04.2024 - 14:18)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Bruska úhlová, 230 mm, EXTOL INDUSTRIAL

Bruska úhlová, 230 mm, EXTOL INDUSTRIAL

Úhlová bruska je vhodná pro náročné řezací a brusné práce, odbrušování svárů apod. za pomoci brusných a řezných kotoučů s průměrem 230 mm. Silný motor 2 600 W, kterým je bruska poháněná, si lehce poradí i s obtížným materiálem. Při výrobě brusky byly použity pouze ty nejvalitnější součástky - mimořádně odolné převody z kvalitní legované oceli, japonská jehličková ložiska a kvalitní spínač. Bruska vybavena funkcí soft start (pozvolným startem), takže při zapnutí je minimalizované škubnutí. Vinutí motoru je pancéřované, čímž je zaručena odolnost brusky i při dlouhodobé zátěži v prašném prostředí. Tvar hlavy umožňuje položit brusku na "záda" v jakémkoliv pracovním prostředí. Souměrné ergonomické řešení brusky je vhodné i pro leváky. Za účelem snadné jsou uhlíky přístupné z vnějšku stroje.

HLAVNÍ PŘEDNOSTI

  • převody z kvalitní legované 20MnCr5 oceli
  • SOFT START - funkce pozvolného rozběhu
  • japonská jehličková ložiska a prachuvzdorný spínač
  • pancéřované vinutí motoru
  • otočná rukojeť a antivibrační ručka
  • zámek spínače
  • snadno přístupné uhlíky

Elektrické nářadí značky EXTOL INDUSTRIAL je vhodné pro vysokou zátěž je určeno pro každodenní používání. Pokud hledáte nářadí pro méně časté používání, můžete si zvolit nářadí značky EXTOL PREMIUM, které splňuje většinu nároků kladených na profesionální nářadí, nebo nářadí značky EXTOL CRAFT, které je určeno pro domácí (hobby) používání.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Bruska úhlová, 230 mm, EXTOL INDUSTRIAL naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!