www.ferospoj.cz :: Bruska úhlová 125 mm, s regulací otáček, Graphite (25.04.2024 - 06:34)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Bruska úhlová 125 mm, s regulací otáček, Graphite

Bruska úhlová 125 mm, s regulací otáček, Graphite  s motorem o výkonu 900 W je ideálním pomocníkem i pro ty nejnáročnější úkony jako je řezání, broušení a leštění materiálů s různou strukturou a tvrdostí. Jednou z výhod je regulace otáček v rozsahu od 3000 do 12000 otáček za minutu. Díky svému ergonomickému tvaru a přesnému vyvážení poskytuje bruska vysoký komfort při práci. Z bezpečnostních důvodů je navíc opatřena dvoustupňovým tlačítkem se zámkem proti náhodnému zapnutí a tlačítkem pro aretaci vřetena. Balení obsahuje mimo jiné i brusný kotouč o průměru 125 mm.

Prodej úhlových brusek 125 mm s regulací otáček Graphite je realizován po jednotlivých kusech. Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Bruska úhlová 125 mm, s regulací otáček, Graphite naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!