www.ferospoj.cz :: Bruska renovační/oscilační/multifunkční, výrobce Graphite (23.04.2024 - 09:17)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Bruska renovační/oscilační/multifunkční, výrobce Graphite

Oscilační bruska od výrobce Graphite patří do skupiny multifunkčního elektrického nářadí.

Multifunkční bruska, která se řadí díky své všestrannosti a cenové dostupnosti mezi nejprodávanější elektro nářadí v celé evropě. Renovační bruska Graphite disponuje motorem o výkonu 180 W a takzvaným oscilačním pohybem, díky kterému vám tato bruska bez jakýchkoliv problémů zpřístupní místa, které byste s jiným nářadím jen těžko zvládli. Realizovatelné jsou s ní tak pracovní úkony, které ještě donedávna bylo nutné složitě provádět "ruční" prací.

Bruska Graphite má velice širokou škálu příslušenství (10 ks), proto je možné s tímto nástrojem řezat, brousit a obrábět, ať už se jedná o dřevo, dlažbu, kov či plast. Pro každý obráběný materiál si najdete to pravé příslušenství.

Prodej oscilačních brusek Graphite je realizován po jednotlivých kusech. Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Bruska renovační/oscilační/multifunkční, výrobce Graphite naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!