www.ferospoj.cz :: Bruska multifunkční aku SHARE20V, EXTOL PREMIUM (28.03.2024 - 21:35)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Bruska multifunkční aku SHARE20V, EXTOL PREMIUM

Bruska multifunkční aku SHARE20V, EXTOL PREMIUM

Aku multifunkční bruska je vhodná k řezání a oddělování dřeva, dřevěných materiálů, umělé hmoty, sádrokartonu i měkkých kovů - mědi, hliníku, nekalených hřebíků, slitin měkkých kovů). Aku multifunkční brusku využijete také k rašplování, broušení a seškrabávání menších ploch. Bruska umožňuje provádět přesné práce na těžko přístupných místech, např. provádění výřezů v rozích nábytku, obkladaček atd. Nespornou výhodou je akumulátorový pohon, který umožňuje si vzít brusku s sebou všude bez ohledu na to, jestli tam je rozvod elektrické energie. Akumulátor lze použít ve všech typech nářadí řady EXTOL SHARE20V. Stroje lze zakoupit v sadě s akumulátorem nebo samostatně. Díky použité Li-ion technologii je možné akumulátor kdykoliv dobíjet, aniž by se tím snižovala jeho kapacita. Li-ion akumulátor ztrácí energii vlivem samovybíjení velmi pomalu a vydrží dlouho nabitý a připravený k použití.

HLAVNÍ PŘEDNOSTI

  • rychloupínací čelist zajišťuje rychlou beznástrojovou výměnu břitů "quick install"
  • regulátor otáček umožňuje nastavení otáček podle druhu řezaného materiálu
  • škrabka pro odstraňování měkkého tmelu mezi obklady, seškrabování tmelu, barvy atd.
  • zanořovací list pro provádění výřezů do dřeva a měkčích materiálů ve špatně přístupných místech
  • akumulátor má indikátor nabití a lze ho použít ve všech typech nářadí EXTOL SHARE20V

Nářadí značky EXTOL PREMIUM splňuje většinu nároků kladených na profesionální nářadí. Pokud hledáte nářadí určené k vysoké zátěži pro každodenní práci, můžete si vybrat nářadí značky EXTOL INDUSTRIAL. Pokud naopak hledáte nářadí pro domácí (hobby) použití, je pro Vás skvělou volbou nářadí značky EXTOL CRAFT.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Bruska multifunkční aku SHARE20V, EXTOL PREMIUM naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!