www.ferospoj.cz :: Bruska excentrická pneumatická, 150 mm, FORTUM (28.03.2024 - 15:44)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Bruska excentrická pneumatická, 150 mm, FORTUM

Bruska excentrická pneumatická, 150 mm, FORTUM

Pneumatická excentrická bruska je vhodná k leštění a broušení dřeva, kovů, plastů, spárovací a emailové hmoty. Součástí brusky je výstup pro připojení odsávání prachu a regulátor otáček. Nosič brusného kotouče je vybaven suchým zipem, který umožňuje rychlou a snadnou výměnu brusného papíru.

HLAVNÍ PŘEDNOSTI

  • regulátor otáček
  • výstup pro připojení externího odsávání prachu
  • suchý zip pro uchycení brusného výseku
  • velmi přesná výroba a kvalitní materiály zaručují nižší vibrace při práci, vyšší výkon a delší životnost než běžné brusky

Pneumatické nářadí funguje na základě stlačeného vzduchu, který je čerpán připojením ke kompresoru. Pneumatické nářadí je spolehlivější než nářadí elektrické, protože obsahuje méně součástek, a má tak menší nároky na opravy. Tělo a součástky jsou kovové, čímž je zaručena vysoká odolnost a dlouhá životnost. Pneumatické nářadí se vyznačuje tišším chodem, protože nemá elektromotor. Kovové součástky navíc umožňují delší dobu nepřetržitého provozu.

Nářadí značky FORTUM / EXTOL PREMIUM splňuje většinu nároků kladených na profesionální nářadí. Pokud hledáte nářadí určené k vysoké zátěži pro každodenní práci, můžete si vybrat nářadí značky EXTOL INDUSTRIAL. Pokud naopak hledáte nářadí pro domácí (hobby) použití, je pro Vás skvělou volbou nářadí značky EXTOL CRAFT.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Bruska excentrická pneumatická, 150 mm, FORTUM naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!