www.ferospoj.cz :: Brašna na nářadí, NEO tools (27.04.2024 - 16:53)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Brašna na nářadí, NEO tools

Brašna na nářadí, NEO tools

Brašna na nářadí je vyrobena z kvalitního, pevného a odolného nylonu. Taška má vyztužené dno a gumovou základnu, která umožňuje její použití i do špatného počasí - všechny věci zůstanou ochráněny. Taška má 1 hlavní kapsu a dalších 17 vnitřních a 3 vnější kapsy, což je ideální pro organizaci a uspořádání nářadí a dalšího vybavení. Tašku můžete přenášet díky pevnému madlu nebo ji díky dlouhému popruhu můžete nosit přes rameno. Taška je svým charakterem vhodná také jako outdoorové vybavení při pobytech v přírodě.

Prodej tašek je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Brašna na nářadí, NEO tools naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!