www.ferospoj.cz :: Box zahradní Lifetime XXL, LanitPlast (28.03.2024 - 23:10)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Box zahradní Lifetime XXL, LanitPlast

Zahradní box velikosti XXL od renomovaného amerického výrobce LifeTime.
Jedná se o velký zahradní plastový box velikosti XXL o objemu 492 l. Úložný box je vhodný pro uskladnění jakýchkoliv předmětů, které se Vám válí po Vaší zahradě a Vy nevíte kam s nimi. Konečně budete mít veškeré věci z Vaší zahrady pod úplnou kontrolou. Ať už se jedná o zahradní nářadí, dětské hračky, bazénové příslušenství nebo dokonce jen o látkové podsedáky z Vašich zahradních židlí, vše plastový box bez větších problémů uschová.

Díky výrobci, jakou je americká společnost LifeTime má úložný box i jisté designové prvky, díky kterým dokonale splyne s Vaší zahradou. Samozřejmostí je možnost uzamknout box pomocí visacího zámku v případě potřeby. Visací zámek nenáí součástí dodávky.
Jak jste již od výrobce LifeTime zvyklý, box je vyroben z UV odolného plastu (polyethylen), má dvojitou stěnu, je zcela voděodolný a nevyžaduje žádnou péči. 

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Box zahradní Lifetime XXL, LanitPlast naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!