www.ferospoj.cz :: Box na uzení (30.04.2024 - 23:35)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Box na uzení

S boxem na uzení si můžete dopřát ještě lepší chuť grilovaných specialit. Pokud vám chybí kouřové aroma u plynového grilu, tento box je ideální volbou. Překvapte své hosty jedinečným chuťovým zážitkem. Tato nenápadná kovová krabička s dírkami vás dostane na vyšší úroveň grilování. 

Po naplnění boxu dřevěnými lupínky nebo štěpkami se zavře a vloží mezi hořáky plynového grilu, případně na rošt grilu na dřevěné uhlí nebo grilu elektrického. Z namočených dřevěných lupínků se začne uvolňovat kouř, který naplní grilovací prostor a grilované maso, ryby nebo další speciality získají jedinečné kouřové aroma. Box na uzení se skvěle hodí i pro douzování sýrů, ovoce a zeleniny na grilu.

Víko grilu nechejte po celou dobu grilování s udícím boxem zavřené, aby kouř mohl cirkulovat uvnitř.

Hlavní přednosti grilovacího boxu na uzení:

  • odolné provedení z nerezového plechu
  • snadná údržba
  • kompaktní provedení s chytře umístěnými průduchy a víkem
  • univerzální použití pro plynové a elektrické grily i grily na dřevěné uhlí

Prodej boxů na uzení je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Box na uzení naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!