www.ferospoj.cz :: Bongo bubínek (06.05.2024 - 06:10)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Bongo bubínek

Každé dítě miluje hudbu. Díky bongo bubínku se mohou i ti nejmenší připojit a zabubnovat si! Hračka je vyrobena z kvalitního a odolného látkového materiálu. Rozvíjí dětskou fantazii, motoriku a kreativitu. Bubínek lze rozložit a mít tak dvě bubnovací plochy. Hračka má na povrchu barevné obrázky, které na první pohled zaujmou každého. 

Barevný dětský bongo bubínek s roztomilými obrázky zvířátek zabaví děti bubnováním na celé hodiny v dětském pokoji či kdekoliv jinde!  Děti si při bubnování procvičí jemnou motoriku a skvěle se i vyřádí. Bubínek v  dětech  probouzí zájem o hudbu a pomůže jim s rozvojem rytmického cítění, které v budoucnosti využijí kupříkladu při hře na hudební nástroje. Bubínek poslouží jako skvělá průprava do dalších let.

K's Kids je hongkongská značka založena roku 1997. Hračky jsou vyvinuty pro kojence a batolata. Jsou vyráběny tak, aby padly do malých ručiček a rozvíjely děti ve všech směrech. Na vývoji hraček se podílí specializovaný tým psychologů a odborníků na vývoj dětí. Jsou tak propracovány do detailů a splňují náročná kritéria. Všechny hračky jsou kvalitní a bezpečné i pro vývoj dítěte.

 

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Bongo bubínek naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!