www.ferospoj.cz :: Bluetooth headset CellularLine Mono s autonabíječkou (02.05.2024 - 01:35)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Bluetooth headset CellularLine Mono s autonabíječkou

Univerzální Bluetooth headset Cellularline MONO je ideálním pomocníkem pro pohodlné telefonování během jízdy autem nebo kdykoli, kdy potřebujete mít obě ruce volné. Jednotku miniaturních rozměrů snadno vložíte do ucha - na výběr máte ze 3 různých velikostí špuntů a 2 velikostí odnímatelných háků za ucho. Pak už jen spárujete se svým smartphonem pomocí Bluetooth a můžete si užívat až 4 hodiny hovoru. V pohotovostním režimu vydrží headset až 90 hodin a dobito máte za 2 hodiny. Headset můžete ovládat pomocí multifunkčního tlačítka přímo na jednotce. Kvalitní mikrofon potlačuje okolní šum a zajišťuje čistý zvuk. V neposlední řadě je potřeba vyzdvihnout, že k headsetu můžete díky funkci Multipoint připojit i dva telefony najednou. V balení naleznete také praktickou autonabíječku s microUSB konektorem, můžete tedy kdykoli během jízdy svůj headset dobít. Moderní, elegantní design je vhodný pro muže i ženy.

Prodej Bluetooth headsetů Cellularline s autonabíječkou je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. 

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Bluetooth headset CellularLine Mono s autonabíječkou naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!