www.ferospoj.cz :: Bluetooth headset Cellularline Grace s dlouhou výdrží baterie (25.04.2024 - 16:07)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Bluetooth headset Cellularline Grace s dlouhou výdrží baterie

Univerzální Bluetooth headset Cellularline Grace je ideálním pomocníkem pro pohodlné telefonování během jízdy autem nebo kdykoli, kdy potřebujete mít obě ruce volné. Jednotku miniaturních rozměrů snadno vložíte do ucha - na výběr máte ze 3 různých velikostí špuntu. Pak už jen spárujete se svým smartphonem pomocí Bluetooth 4.0 a můžete si užívat až 5 hodin hovoru. Headset můžete ovládat pomocí multifunkčního tlačítka přímo na jednotce. Kvalitní mikrofon potlačuje okolní šum a zajišťuje čistý zvuk. V neposlední řadě je potřeba vyzdvihnout, že k headsetu můžete díky funkci Multipoint připojit i dva telefony najednou. Moderní, elegantní design je vhodný pro muže i ženy, můžete vybírat z několika barevných kombinací.

Prodej Bluetooth headsetů Cellularline Grace je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. 

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Bluetooth headset Cellularline Grace s dlouhou výdrží baterie naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!