www.ferospoj.cz :: Bluetooth audio přijímač CellularLine, AQL (25.04.2024 - 03:38)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Bluetooth audio přijímač CellularLine, AQL

Bluetooth audio přijímač od výrobce Cellularline je skvělým doplňkem pro bezdrátové propojení autorádia, reproduktoru nebo jiného zařízení a Vašeho smartphonu. Přijímač stačí zapojit k vašemu audio zařízení pomocí 3,5 mm jack konektoru a propojit jej pomocí Bluetooth k smartphonu nebo tabletu. Ideální řešení pro ty, kteří nemají na svých mobilech 3,5 mm jack nebo pro všechny odpůrce připojení přes kabely. Miniaturní a univerzální provedení umožňuje mít přijímač neustále u sebe pro každodenní použití. Díky technologii Streaming Top Sound si můžete užít vysokou kvalitu reprodukovaného zvuku. Produkty výrobce Cellularline s certifikací Audio Quality Lab® se vyznačují moderním designem, kvalitním provedením a dokonale optimalizovaným zvukem pro váš nejlepší zážitek z poslechu hudby.

Prodej Bluetooth audio přijímačů je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. 

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Bluetooth audio přijímač CellularLine, AQL naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!