www.ferospoj.cz :: Blondýna Sofia s pohyblivými kouby na koni (18.05.2024 - 16:47)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Blondýna Sofia s pohyblivými kouby na koni

Blondýnka Sofia & Blossom ze Schleich® Horse Club prostě patří k sobě! Od jejich prvního setkání, kdy andaluská klisna do Sofie jemně strčila nosem, se staly nerozlučnou dvojicí. Figurka Sofie je plně pohyblivá a může nejen stát, ale také jezdit na koni nebo sedět na židli. Sedlo, uzda a otěže se perfektně hodí k temperamentní figurce klisny Blossom. Sofia nikdy nezapomene na svou jezdeckou přilbu a purpurovou pásku Horse Clubu - jejich klubový odznak.
Figurky Schleich jsou mimořádně detailní, láskyplně malované a umožňují dětem hrát si a zároveň se učit.

Schleich je německá společnost, která vyrábí figurky již od roku 1950. Dnes vyrábí zejména figurky domácích a divokých zvířátek, draků a dinosaurů. Mezi nejpopulárnější však patří figurky koní, ke kterým je často přidána figurka jezdce či jezdkyně. Schleich figurky jsou ručně malované a velmi detailně propracované. Společnost Schleich má fanoušky po celém světě, a to nejen mezi dětmi, ale také dospělými, kteří je s oblibou sbírají a zdobí jimi své police.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Blondýna Sofia s pohyblivými kouby na koni naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!