www.ferospoj.cz :: Black & Decker velká dětská pracovní dílna Ultimate (05.05.2024 - 02:16)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Black & Decker velká dětská pracovní dílna Ultimate

Luxusní, velká pracovní dílna v licenci Black&Decker se zvukem nadchne každého malého kutila. Pracovní deska s imitací dřeva. Hlavním benefitem je to, že tato dílna obsahuje zabudovanou pilu se zvukem se kterým si Váš kutil užije spoustu zábavy. Mimo jiné je v balení 95 ks příslušenství, jako například svěrák, mechanická vrtačka/šroubovák, přihrádky, závěsy, zabudovaný metr a mnoho dalšího. Nechybí ani speciální místo pro zatloukání hřebíků. Součástí je i úžasné auto pro montáž/demontáž.  Samotné auto lze složit jako osobní nebo jako tahač (kartičky s návodem součástí) je jen na Vašem kutilovi, jakou variantu si vybere. Doplňte vaší ratolesti dětskou dílnu, která pomáhá rozvíjet kreativitu a zručnost.

Výrobce Smoby:

Francouzský výrobce již dlouhá léta přináší dětem ty nejkvalitnější hračky s originálním designem. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Black & Decker velká dětská pracovní dílna Ultimate naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!