www.ferospoj.cz :: Black & Decker velká dětská pracovní dílna Center (05.05.2024 - 00:41)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Black & Decker velká dětská pracovní dílna Center

Velká pracovní dílna v licenci Black&Decker nadchne každého malého kutila. Disponuje pracovní deskou s imitací dřeva. Dále pak obsahuje svěrák, mechanickou vrtačku/šroubovák a mnoho dalšího nářadí. Na přední straně ponku jsou přihrádky, závěsy nebo například metr. V neposlední řadě nechybí ani speciální místo pro zatloukání hřebíků. Mimo jiné součástí je i úžasné auto pro montáž/demontáž. Samotné auto lze složit jako osobní nebo jako tahač, zaleží co si Váš kutil zvolí. Doplňte vaší ratolesti dětskou dílnu, která pomáhá rozvíjet kreativitu a zručnost.

Výrobce Smoby:

Francouzský výrobce již dlouhá léta přináší dětem ty nejkvalitnější hračky s originálním designem. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Black & Decker velká dětská pracovní dílna Center naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!