www.ferospoj.cz :: Black & Decker dětská pracovní dílna Bricolo One (04.05.2024 - 23:52)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Black & Decker dětská pracovní dílna Bricolo One

Pracovní dílna Black&Decker, kterou musí mít každý malý opravář. Tato dílna obsahuje nářadí jako jsou šroubky, matičky nebo svěrák. Mimo jiné má i závěsy a přihrádky pro malé automechaniky. Děti rády napodobují chování dospělých, dílna s bohatým vybavením je skvělým řešením! Děti si, při hraní s dílnou, rozvíjí jemnou motoriku a technické chápání formou hry. Vhodné již od 3 let. Doplňte vaší ratolesti dětskou dílnu, která pomáhá rozvíjet kreativitu a zručnost.

Výrobce Smoby:

Francouzský výrobce již dlouhá léta přináší dětem ty nejkvalitnější hračky s originálním designem. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Black & Decker dětská pracovní dílna Bricolo One naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!