www.ferospoj.cz :: Black & Decker dětská elektronická aku vrtačka/šroubovák (05.05.2024 - 00:40)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Black & Decker dětská elektronická aku vrtačka/šroubovák

Dětská vrtačka elektronická z populární edice Black & Decker je skvělá pracovní hračka pro všechny šikovné děti již od 3 let. Vrtačka disponuje realistickými elektronickými funkcemi –> dokáže vydávat zvuky a dokonce i svítit jako při skutečném vrtání. Její součástí je i sada 2 nástavců jeden je plochý a druhý křížový, s nimiž budou snadněji provádět montáže a opravy v domácnosti. Doplňte vaší ratolesti dětskou dílnu, která pomáhá rozvíjet kreativitu a zručnost.

Výrobce Smoby:

Francouzský výrobce již dlouhá léta přináší dětem ty nejkvalitnější hračky s originálním designem. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Black & Decker dětská elektronická aku vrtačka/šroubovák naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!