www.ferospoj.cz :: Bit Square, WITTE (28.04.2024 - 17:42)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Bit Square, WITTE

Bit Square, s upínáním o velikosti 1/4" jsou vyrobeny z kvalitní oceli od výrobce WITTE. Bity jsou vhodné pro speciální spojovací materiál se čtvercovou drážkou Square. Utahovací bit nástavec Square využijete při různých speciálních projektech, na stavbách či montážích.

Prodej Bitů Square je realizován v několika rozměrových variantách. Základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné technická data filtrovat. Usnadní Vám to vyhledání konkrétní varianty dle velikosti bitu.
Je-li aktuální dostupnost některých z výše nabízených bitů Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Bit Square, WITTE naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!