www.ferospoj.cz :: Bit pro průběžnou drážku rázový, GRAPHITE (14.05.2024 - 07:36)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Bit pro průběžnou drážku rázový, GRAPHITE

Bit pro průběžnou drážku rázový, GRAPHITE

Tento vysoce odolný bit z oceli typu S2 představuje ideální nářadí pro manipulaci se šrouby v náročných podmínkách. Jeho plochá drážka je navržena pro efektivní zachycení šroubů a snadnější manipulaci s nimi. Díky zvýšené pružnosti a odolnosti vůči mechanickým poškozením může tento bit snášet opakované rázové zatížení a udržet vysoký výkon i při dlouhodobém používání.

Tento produkt je optimální volbou pro profesionály a nadšence v oblasti nářadí, kteří se často potýkají s vysokými zatíženími a potřebují spolehlivý nástroj pro práci se šrouby. Je navržen tak, aby vyhovoval potřebám aku šroubováků a rázových utahováků, poskytující optimální výkon a efektivitu při pracích na různých projektech. Toto balení obsahuje 2 kusy, což zajišťuje dostatečnou dostupnost nástavců pro různé úlohy a zajišťuje neustálou připravenost na práci. S tímto bitem budou manipulace se šrouby a nářadím plynulé a bezproblémové.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Bit pro průběžnou drážku rázový, GRAPHITE naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!