www.ferospoj.cz :: Bezdrátový voděodolný reproduktor Cellularline Typhoon, 30W, AQL® certifikace (24.04.2024 - 10:49)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Bezdrátový voděodolný reproduktor Cellularline Typhoon, 30W, AQL® certifikace

Bezdrátový voděodolný reproduktor Typhoon je odolný vůči všem nástrahám počasí perfektně ozvučí jakoukoliv párty. Typhoon je ideálníl společník na na všechny outdoorové aktivity i venkovní oslavy a to nejen díky odolnosti, ale i voděodolnosti a skvělé kvalitě zvuku. Se svým ultimátním výkonem 30 W a duálním vnitřním reproduktorem hravě předčí klasické bezdrátové reproduktory. Perfektně zvládá výšky i silné basy, které jsou navíc podpořeny dvojicí pasivních reproduktorů po stranách. I při maximální hlasitosti si zachovává čistý a kvalitní zvuk bez zkreslení. Připojení k Vašemu telefonu pomocí Bluetooth je snadné a rychlé. Dokonce můžete připojit 2 reproduktory k jednomu telefonu současně pomocí technologie True Wireless a vytvořit tak kompletní stereo soustavu. Baterie vydrží až 10 hodin povozu na jedno nabití. Díky vestavěnému mikrofonu s funkcí Clear Voice pro kvalitní přenos zvuku si s reproduktorem pohodlně vyřídíte i telefonní hovor. Všechna nutná tlačítka k ovládání reproduktoru se nachází přímo na těle reproduktoru. V balení najdete kromě samotného reproduktoru i nabíjecí micro USB kabel, aux kabel na přímé propojení reproduktoru a popruh přes rameno pro snadné přenášení reproduktoru.

Prodej bezdrátových voděodolných reproduktorů Typhoon je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Bezdrátový voděodolný reproduktor Cellularline Typhoon, 30W, AQL® certifikace naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!