www.ferospoj.cz :: Bezdrátový voděodolný reproduktor CellularLine Twister, 360° zvuk 20 W, AQL® certifikace (20.04.2024 - 11:48)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Bezdrátový voděodolný reproduktor CellularLine Twister, 360° zvuk 20 W, AQL® certifikace

Bezdrátový reproduktor Twister  je ideálním společníkem ať už jste na party s přáteli, zahradní oslavě nebo na dovolené u moře. Díky odolné konstrukci a voděodolnosti proti dešti a polití vodou se reproduktor cítí venku jako doma. Pomocí Bluetooth technologie si snadno a rychle propojíte reproduktor s vaším smartphonem nebo tabletem a můžete začít hrát. Navíc nikde nepřekáží otravné kabely. Perfektní zvuk reproduktoru je podpořen duálním měničem pro vyvážené středy a výšky a pasivními basy s technologií Pump Bass. Reproduktor lze propojit s dalším Twisterem a docílí se tak  ještě věrnějšího prostorového zvuku. Ovládání hlasitosti a playlistu obstarají tlačítka přímo na reproduktoru. 

Prodej bezdrátového voděodolného reproduktoru CellularLine Twister  je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Bezdrátový voděodolný reproduktor CellularLine Twister, 360° zvuk 20 W, AQL® certifikace naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!