www.ferospoj.cz :: Bezdrátový voděodolný reproduktor CellularLine Thunder, AQL certifikace (25.04.2024 - 16:27)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Bezdrátový voděodolný reproduktor CellularLine Thunder, AQL certifikace

Cellularline Thunder je bezdrátový reproduktor vybavený technologií Bluetooth 4.2, díky které ho propojíte se všemi smartphony. Tento extrémně odolný model s pevnou konstrukcí a vodotěsností až do hloubky 1 m můžete bez obav vzít na výlety či venkovní oslavy. Certifikace Audio Quality Lab® zaručuje výbornou kvalitu zvuku bez šumu i při maximální hlasitosti. Model Thunder mimo jiné vyniká i dokonalou reprodukcí silných basů díky dvojici reproduktorů s výkonem 10 W, které se ukrývají pod elegantním tělem. Ozvučení je vyvážené v rozmezí celých 360°, takže nezáleží na tom, kam v prostoru reproduktor umístíte. Vybavení vestavěným mikrofonem umožňuje také pohodlně vyřídit přes reproduktor telefonické hovory. Ovládání probíhá přes tlačítka přímo na těle reproduktoru a na jedno nabití přes micro USB kabel vydrží hrát až 10 hodin. Vybírat můžete z několika barevných provedení.

Prodej bezdrátových reproduktorů Cellularline Thunder je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. 

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Bezdrátový voděodolný reproduktor CellularLine Thunder, AQL certifikace naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!