www.ferospoj.cz :: Bezdrátová TWS sluchátka FIXED Boom Joy (29.03.2024 - 13:40)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Bezdrátová TWS sluchátka FIXED Boom Joy

True Wireless sluchátka FIXED Boom Joy jsou tou pravou volbou pro všechny hudební nadšence, kteří ocení osvobození od věčně zamotaných kabelů. Dokonalá ergonomie, elegantní moderní design v černé barvě a extrémní výdrž baterie díky nabíjecímu boxu z nich dělají společníka na každodenní cestě do práce či do školy, při sportu a mnoha dalších aktivitách. Po vyjmutí z pouzdra se sluchátka automaticky spárují s Vaším smartphonem či jiným zařízením pomocí Bluetooth 5.0 a můžete ihned začít nerušeně poslouchat díky izolaci okolního hlukuSluchátka FIXED Boom Joy jsou také vybavena technologií Double Master, která umožňuje spárování každého sluchátka zvlášť - můžete tedy zároveň využít jedno sluchátko k telefonování a druhé k poslechu hudby.

Co se týče kvality zvuku, budou spokojeni i nejnáročnější posluchači. Dokonale čistý zvuk, silné basy a čisté výšky si vychutnáte i při plné hlasitosti. Díky třem různým velikostem špuntů v balení sednou sluchátka opravdu každému a můžete je pohodlně používat i při sportu. Veškeré ovládání je dotykové přímo na těle sluchátek.

Kompaktní box Vaše sluchátka nejen bezpečně uloží, ale umožní Vám je až pětkrát plně nabít a prodloužit tak poslech až na 22 hodin. Jakmile začne sluchátkům po 3,5 hodinách přehrávání hudby či telefonování docházet energie, stačí je vložit do boxu a nabíjení započne automaticky. Aktuální stav baterie zjistíte pomocí LED displeje v nabíjecím boxu, který je poté možné dobít pomocí USB-C kabelu (samozřejmě součástí balení).

Prodej bezdrátových sluchátek FIXED Boom Joy je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. 

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Bezdrátová TWS sluchátka FIXED Boom Joy naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!