www.ferospoj.cz :: Bezdrátová nabíječka Cellularline Wireless Octopus s přísavkami, Qi kompatibilní, max. 10W (29.04.2024 - 10:41)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Bezdrátová nabíječka Cellularline Wireless Octopus s přísavkami, Qi kompatibilní, max. 10W

Nabíječka Cellularline Wireless Octopus je praktickým řešením pro bezdrátové nabíjení Vašeho smartphonu. Podporuje rychlé nabíjení i přes ochranný kryt a díky osmi silným přísavkám spolehlivě drží na zádech telefonu, takže ho můžete při nabíjení používat. Používání při nabíjení zpříjemňuje také otočný kroužek na nabíječce, díky kterému se telefon lépe drží a můžete ho i využívat jako stojánek např. při sledování videí či hraní her. Navíc máte volný konektor pro připojení sluchátek. Součástí balení je 160 cm dlouhý microUSB kabel pro připojení k adaptéru.

Prodej bezdrátových nabíječek Cellularline Octopus je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Bezdrátová nabíječka Cellularline Wireless Octopus s přísavkami, Qi kompatibilní, max. 10W naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!