www.ferospoj.cz :: Bezdrátová nabíječka Cellularline Wireless Fast Charger pro Apple zařízení (20.04.2024 - 04:33)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Bezdrátová nabíječka Cellularline Wireless Fast Charger pro Apple zařízení

Stojánek Cellularline WIRELESS FAST CHARGER je stylovým doplňkem pro bezdrátové nabíjení Vašeho mobilního telefonu Apple iPhone. Ve dvou variantách nabízí kombinaci podložky či stolního držáku a bezdrátové nabíječky v jednom praktickém a stylovém doplňku. Speciální technologie Wideactive™ dopňuje energii konstantním proudem, takže nemusíte mít obavy z přehřátí telefonu. Stačí připojit micro USB kabel k nabíjecímu adaptéru a vložit telefon do stojánku či položit na podložku. Z LED indikace stavu se dozvíte o okamžitém spuštění bezdrátového nabíjení. Modrá barva signalizuje standardní nabíjení, zelená pak rychlé adaptivní.

Poslouží doma i na cestách - díky kompaktním rozměrům ho s sebou můžete vzít kamkoliv. Micro USB kabel o délce 160 cm i nabíjecí adaptér jsou součástí balení.

 

Prodej stojánků s bezdrátovým nabíjením Cellularline WIRELESS FAST CHARGER je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. 

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Bezdrátová nabíječka Cellularline Wireless Fast Charger pro Apple zařízení naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!