www.ferospoj.cz :: Bezdrátová nabíjecí stanice Cellularline Wireless Fast Charger Dual s 2 x 10W, Qi kompatibilní (29.04.2024 - 13:26)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Bezdrátová nabíjecí stanice Cellularline Wireless Fast Charger Dual s 2 x 10W, Qi kompatibilní

Nabíjecí stanice Cellularline je praktickým a elegantním doplňkem na Váš noční stolek či psací stůl. Stanice umožňuje bezdrátově nabíjet 2 zařízení současně, ať už se jedná o dva smartphony či např. smartphone a sluchátka. Podporuje rychlé nabíjení i přes ochranný kryt mobilního telefonu a díky protiskluzovému povrchu Váš smartphone samovolně nesklouzne. Speciální technologie Wideactive™ 1 doplňuje energii do zařízení konstantně, nehrozí tedy přehřátí. Adaptér pro připojení do zásuvky je samozřejmě součástí balení.

Prodej bezdrátových nabíjecích stanic Cellularline je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Bezdrátová nabíjecí stanice Cellularline Wireless Fast Charger Dual s 2 x 10W, Qi kompatibilní naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!