www.ferospoj.cz :: Bezdrátová In-Ear sluchátka CELLULARLINE COLLAR LIGHT, AQL® certifikace (27.04.2024 - 01:33)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Bezdrátová In-Ear sluchátka CELLULARLINE COLLAR LIGHT, AQL® certifikace

Bluetooth stereo sluchátka s extrémní výdrží AUDIO CELLULARLINE COLLAR LIGHT jsou ideálním doplňkem pro poslech hudby z vašeho zařízení. Ergonomický desing sluchátek zaručí pohodlné nošení. Sluchátka obsahují  tři různě velké nástavce do uší a snadno si tak vyberete pohodlnou velikost. Díky nízké hmotnosti Vám přijde, že si sebou ponesete pouze čistý zvuk. Extra silná baterie vás nikdy nenechá ve štychu, stačí sluchátka ráno nabít a vydrží klidně celý den provozu - až 8 hodin nepřetržitého poslechu hudby nebo telefonování. Pro pohodlný zážitek z poslechu můžete ovládat hudbu a hlasitost pomocí ovladače. Sluchátka mají integrovaný mikrofon s tlačítkem pro příjem hovoru.

Prodej bezdrátových In-Ear sluchátek CELLULARLINE COLLAR LIGHT je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Bezdrátová In-Ear sluchátka CELLULARLINE COLLAR LIGHT, AQL® certifikace naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!