www.ferospoj.cz :: Benzin technický (19.03.2024 - 09:10)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Benzin technický

Technický benzín je určen jako odmašťovač k čištění kovových předmětů a textilií. Dále se dá využít k ředění nátěrových barev nebo použít do zapalovačů. Technický benzín je čirá průhledná kapalina bez cizích nečistot, patří do I. třídy nebezpečnosti.

Prodej technického benzínu je realizován v ucelené rozměrové řadě. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídkuzpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Benzin technický naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!