www.ferospoj.cz :: Bazénová chemie Zima, Cranit (19.04.2024 - 21:46)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Bazénová chemie Zima, Cranit

Bazénová chemie Zima, Cranit

Bazénová chemie Zima, Cranit je kapalný přípravek, který je určený pro údržbu bazénů během zimního období. Působí proti vzniku řas a proti usazování tvrdých vápenatých usazenin. Dávkování se odvíjí od velikosti bazénu, obecně platí, že do bazénu o objemu 10 m3 se dávkuje 500 ml přípravku. Pokud má voda teplotu vyšší než +10 °C, je potřeba dávku navýšit (max. 2x). Použití přípravku Cranit zima usnadňuje čištění bazénu na jaře.

Návod k použití

Na konci sezóny vypusťte vodu až pod skimmer a zpětné trysky, všechny hadice a jiné příslušenství odmontujte. Do vody, která v bazénu po částečném vypuštění zůstala, přidejte přípravek Cranit zima. Na 10 m3 vody budete potřebovat 500 ml přípravku. Odměřené množství zřeďte v plastové nádobě s vodou v poměru 1:10 - 1:20 a podél okraje nalijte do bazénu. Poté bazén zakryjte plachtou. Takto je bazén zazimován, nedolívejte do bazénu další vodu. Přípravek Cranit zima nezabrání zamrznutí vody.

Používejte bazénovou chemii bezpečným způsobem. Před použitím si vždy přečtěte označení a informace o přípravku.

Prodej bazénové chemie Zima, Cranit je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Bazénová chemie Zima, Cranit naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!