www.ferospoj.cz :: Bazénová chemie proti řasám, Cranit (20.04.2024 - 13:13)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Bazénová chemie proti řasám, Cranit

Bazénová chemie proti řasám, Cranit

Bazénová chemie proti řasám, Cranit je kapalný přípravek, který se postará o likvidaci řas a zabraňuje jejich růstu. Přípravek také dezinfikuje všechny typy bazénů a zvyšuje obsah aktivního chlóru. Použití přípravku Cranit, Proti řasám je možné na většinu druhů řas, které se v bazénech vyskytují, a lze kombinovat s dalšími dezinfekčními přípravky a další bazénovou chemií - Cranit Chlor šok, Cranit Vločkovač Flokul ULTRA, přípravky na úpravu pH hodnoty atd.

Dávkování

Počáteční dávka: 30 ml přípravku na 1 m3 vody
Udržovací dávka: 10 ml přípravku  na 1 m3 vody

Návod k použití

Po napuštění bazénu aplikujte počáteční dávku. Pro správný účinek musí být během aplikace zapnutá filtrace. Pokud po aplikaci počáteční dávky stále dochází k růstu řas, opakujte počáteční dávku za 48 hodin. Následně během celé koupací sezóny aplikujte 1x týdně udržovací dávku. Během velmi horkého počasí může být účinnost přípravku snížená a doporučuje se přidávat udržovací dávka v kratších časových intervalech. Po ukončení koupací sezóny nalijte do zbylé vody v bazénu udržovací dávku přípravku Cranit, Proti řasám. Tato dávka slouží jako opatření proti růstu řas i během zimního období. Příprava vody pro další seźonu bude poté na jaře snazší.

Používejte přípravek bezpečným způsobem. Před použitím si vždy přečtěte označení a informace o přípravku.

Prodej bazénové chemit proti řasám, Cranit je realizován po jednotlivých baleních. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Bazénová chemie proti řasám, Cranit naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!