www.ferospoj.cz :: Bazénová chemie pH plus, Cranit (19.04.2024 - 10:52)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Bazénová chemie pH plus, Cranit

BAZÉNOVÁ CHEMIE PH plus, CRANIT

Přípravek Cranit pH plus je určen ke zvýšení hodnoty pH v bazénové vodě. Optimální hodnota pH vody ke koupání je v rozpětí 6,8 – 7,6. V tomto rozmezí působí dezinfekční přípravky s maximální účinností a bez negativních vedlejších účinků.

Co se stane, pokud je pH hodnota příliš nízká nebo vysoká?

Při hodnotách pH pod 6,8 (kyselé prostředí) může docházet ke zvýšenému narušování materiálů bazénu, blednutí barev nebo k podráždění očí a kůže. Hodnoty pH nad 7,6 (zásadité prostředí) mohou ve vodě vytvářet mléčné zákaly, způsobují chlórový zápach, podráždění očí a kůže a může docházet i k ucpávání filtru. Aktuální hodnotu si můžete rychle ověřit pomocí testovacích proužků, např. proužkový tester pro bazény 4v1, Cranit.

Dávkování

Dávkuje se 10 g přípravku na 1 m3 vody - hodnota pH se zvýší přibližně o 0,2. U měkké vody je většinou potřeba dávku navýšit.

Návod k použití přípravku Cranit pH plus

Odvážené množství přípravku (10 g = 1 zarovnaná polévková lžíce) rozpusťte ve vodě v plastové nádobě a pomalu přilévejte u přítoku vody do bazénu. Filtrace musí být zapnutá, aby došlo ke správnému promíchání s vodou v celém bazénu. Kontrolu hodnoty pH provádějte pomocí testeru až po dokonalém promíchání. Tento postup opakujte, dokud pH není v požadovaném rozmezí.

V době, než dojde k úplnému promíchání přípravku s bazénovou vodou, nesmí být v bazénu přítomny žádné osoby.

Používejte přípravek bezpečným způsobem. Před použitím si vždy přečtěte označení a informace o přípravku.

Hodnotu pH kontrolujte 1x týdně a hodnoty pH regulujte přidáním přípravku Cranit pH plus nebo Cranit pH minus. Hodnotu pH je vždy potřeba kontrolovat před přidáním chemických přípravků.

Prodej bazénové chemit pH plus, Cranit je realizován po jednotlivých baleních. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Bazénová chemie pH plus, Cranit naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!