www.ferospoj.cz :: Barva na sádrokarton interiérová AMBIENT, Den Braven (25.04.2024 - 21:46)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Barva na sádrokarton interiérová AMBIENT, Den Braven

Barva na sádrokarton interiérová AMBIENT, Den Braven

Barva na sádrokarton AMBIENT, Den Braven je vhodná pro nátěry sádrokartonových, dřevotřískových, dřevovláknitých a cementopískových desek všech výrobců. Barvu můžeme také použít pro klasické nátěry vápenocementových omítek, cihelného zdiva i betonových panelů. Barvou AMBIENT lze překrýt akrylové tmely, pokud chceme docílit toho, aby měly stejnou barvu s okolním malířským nátěrem. Použití barvy je možné pouze v interiéru, má vysokou kryvost a je otěruvzdorná. Plochy natřené barvou na sádrokarton AMBIENT, Den Braven lze barvit malířskými pastami. Barvu lze nanášet pomocí válečků nebo štětců. Barva na sádrokartony AMBIENT neobsahuje těžké kovy. Pro zachování vlastostí barvy je nutné dbát na to, aby barva během skladování nepřemrzla.

Barva není vhodná pro nátěry ploch, které přichází do styku s potravinami a pitnou vodou, ani pro nátěry dětských hraček.

Návod k aplikaci

Podklad musí být před aplikací barvy čistý, suchý, odmaštěný, bez nečistot a biologického napadení (plísně, řasy), musí být vytmelený (dle potřeby), pevný, zabroušený a napuštěný zředěnou barvou nebo penetračním nátěrem.
Základní (penetrační) nátěr se provádí barvou zředěnou s vodou v poměru 0,3 - 0,5 l vody na 1 kg barvy. Po zaschnutí naneseme 1 - 2 vrstvy krycího nátěru zředěného s vodou v poměru max. 0,1 l vody na 1 kg barvy.
Barvu lze po důkladném promíchání rovnou nanášet štětcem nebo válečkem. Barevné tónování lze provádět běžnými tónovacími přípravky.

Čištění

Materiál lze ihned omýt vodou. Ruce omyjeme vodou a mýdlem a použijeme reparační krém na ruce. Při práci doporučujeme používat ochranné rukavice a další ochranné pracovní pomůcky.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Barva na sádrokarton interiérová AMBIENT, Den Braven naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!