www.ferospoj.cz :: Barva fasádní silikonová SILDEKOR, Den Braven (01.05.2024 - 18:10)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Barva fasádní silikonová SILDEKOR, Den Braven

Barva fasádní silikonová SILDEKOR, Den Braven

Fasádní silikonová, vodou ředitelná barva SILDEKOR je určená pro finální povrchovou úpravu zdiva, betonových panelů, sádrokartonových povrchů a podobně. Fasádní barva je paropropustná a vodopropustná, zaručuje ochranu a barevné sjednocení podkladu.

Barva je dodávána po 5 nebo 10 litrech.

Použití

  • nátěry zdiva, vápenných, vápenocementových a disperzních omítek, betonu, lehčených stavebních hmot, cementotřískových, dřevovláknitých a dřevotřískových desek
  • nátěry fasádních stěrek

Před aplikací fasádní barvy musí být nové omítky vyzrálé (kontrolu vyzrání můžete provést pomocí pH papírku nebo roztoku fenolftaleinu). U starých omítek nejprve odstraňte všechny nepřilnavé části, omyjte tlakovou vodou se saponátem, povrch vyspravte a sjednoťte. Dřevotřískové, dřevovláknité a sádrokartonové desky obrušte, zbavte je prachu a volných částic.

Fasádní barva se nanáší válečkem, štětkou nebo stříkací pistolí ve dvou vrstvách na penetrovaný podklad. Během práce ochraňte aplikované plochy před slunečním svitem. Do úplného zaschnutí ochraňte před deštěm.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Barva fasádní silikonová SILDEKOR, Den Braven naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!