www.ferospoj.cz :: Barbie wellness panenka v lázních herní set, Mattel (09.05.2024 - 20:12)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Barbie wellness panenka v lázních herní set, Mattel

Barbie wellness panenka v lázních jistě potěší každou malou slečnu. Užij si s panenkou Barbie a jejím štěňátkem společně den plný odpočinku ve wellness. Naplň vanu vodou, umísti panenku do vany a přidej jeden sáček voňavé třpytivé pěny a nech Barbie relaxovat v této luxusní bublinkové koupeli. Na stoličku se může posadit štěňátko a do poliček umístíš všechny nezbytné doplňky, jako například láhev mýdla nebo květiny. Díky speciální poličce, kterou lze připevnit k okrajům vany, bude mít navíc panenka všechny nezbytnosti na dosah. Barbie má 7 pohyblivých kloubů, díky čemuž ji můžeš snadno uvést do různých pozic.

Naše nabídka hraček pro malé slečny je velmi pestrá. V této kategorii naleznete nejen panenky a kočářky, ale také dětské kuchyňky či kosmetiku pro holčičky.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Barbie wellness panenka v lázních herní set, Mattel naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!