www.ferospoj.cz :: Barbie karavan snů 3v1, Mattel (09.05.2024 - 08:18)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Barbie karavan snů 3v1, Mattel

Barbie karavan snů je luxusní karavan, který v sobě ukrývá víc, než by se mohlo na první pohled zdát! Po odklopení přední části karavanu jsou odhaleny sedačky pro 4 panenky. Mrkni pod zadní sedačku a objevíš loď jako stvořenou pro rybaření. Když je čas se utábořit, odklop boky karavanu a proměň jej v kempovací herní set. Užij si spoustu zábavy u bazénu, uvař něco dobrého v kuchyňce nebo si odpočiň v útulném obýváku. Nechybí samozřejmě ani vybavená koupelna. Po dlouhém dni plném hraní připrav pro své panenky spaní na střeše karavanu, kde mohou sledovat hvězdy. Když je čas vyrazit za dalšími dobrodružstvími, jednoduše vše slož zpět do karavanu a nová vzrušující cesta může začít.

Naše nabídka hraček pro malé slečny je velmi pestrá. V této kategorii naleznete nejen panenky a kočářky, ale také dětské kuchyňky či kosmetiku pro holčičky.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Barbie karavan snů 3v1, Mattel naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!