www.ferospoj.cz :: Baletní divadlo (03.05.2024 - 21:26)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Baletní divadlo

Baletní divadlo je velké jeviště, které je připraveno na hodiny baletu nebo na recitály malých holčiček z rodiny Čokoládových králíčků. Můžete otáčet postavičkami na otočných podstavcích společně s otočným jevištěm. Divadlo je ozvučeno slavnou baletní hudbou z Labutího jezera a Louskáčka. Baletní divadlo obsahuje figurku baletky z rodiny Čokoládových králíčků v baletní sukýnce a baletních botičkách-piškotech, k dispozici pouze v tomto setu.

Umístěte figurky na jeviště a otáčením rukojetí je všechny roztočíte. Na jeviště můžou být umístěny 3 figurky baletek. K divadlu můžete také připojit svůj přehrávač a pouštět si svou oblíbenou hudbu přes reproduktory. Tréninková baletní tyč se obrácením změní na odkládací stůl. Divadlo lze použít také pro módní přehlídky, školní recitály, taneční zábavy, a mnohem více...

Figurky ze sady Baletek a Krasobruslařky kamarádky můžou být umístěny na jeviště a zažít spoustu zábavy. Pozadí na desky a hudbu lze stáhnout z internetových stránek Rodiny Sylvanian pro ještě více zábavy.

Herní sady a figurky Sylvanian family jsou nadčasové a vysoce kvalitní hračky. Hra podněcuje představivost dítěte. Figurky jsou vyrobeny z plastu, který je potažený jemným sametem. Očička jsou z černých korálků. Všechny končetiny jsou pohyblivé a hlavička otáčecí. Oblečení je vyrobeno tak, aby se dalo opakovaně svlékat a oblékat.

Díky rozmanitosti řady Sylvanian family lze figurky dle libosti a fantazie nejrůznějšími způsoby kombinovat s dalšími figurkami či doplňky a rozšířeními (jako jsou kupříkladu domečky nebo nábytek), díky čemuž můžete připravit dětem nikdy nekončící zábavu.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Baletní divadlo naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!