www.ferospoj.cz :: Baby příslušenství - panda, méďa a veverka si hrají doma (02.05.2024 - 09:01)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Baby příslušenství - panda, méďa a veverka si hrají doma

Baby příslušenství - děti si hrají doma jsou roztomilé postavičky dětí z řady Sylvanian family. Na výběr máte z figurky pandy, médvídka nebo veverky. Balení obsahuje pouze jednu figurku - specifikujte prosím v poznámce, o kterou konkrétní figurku máte zájem. Figurky jsou baleny jednotlivě v praktické krabičce s ouškem pro snadné přenášení. Tyto figurky lze kombinovat s neuvěřitelným množstvím příslušenství v podobě domečků, vybavení, nábytku, doplňků a dalších figurek. 

Herní sady a figurky Sylvanian family jsou nadčasové a vysoce kvalitní hračky. Hra podněcuje představivost dítěte. Figurky jsou vyrobeny z plastu, který je potažený jemným sametem. Očička jsou z černých korálků. Všechny končetiny jsou pohyblivé a hlavička otáčecí. Oblečení je vyrobeno tak, aby se dalo opakovaně svlékat a oblékat.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Baby příslušenství - panda, méďa a veverka si hrají doma naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!