www.ferospoj.cz :: Baby mikrofon (06.05.2024 - 16:55)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Baby mikrofon

Máte doma malého zpěváka, kterého hudba hned rozvlní? Pak mu doma nesmí chybět skvělý Baby mikrofon, díky němuž se teď stane opravdovým zpěvákem. Na mikrofonu Clementoni si můžete pustit mnoho pěkných melodií a zábavných zvukových efektů.

Tento zábavný dětský mikrofon bude děti provázet u jejich prvních hudebních vystoupení. Mikrofon má LED světlo, 2 barevné klávesy, mnoho melodií a zábavných zvukových efektů. Stiskněte tlačítko pro zesílení zvuku vašeho hlasu jako u skutečného mikrofonu. Světlo více svítí, když rozpozná vyšší tón hlasu! Hračka pomáhá rozvíjet hudební sluch. 

Funkčnost:

  • mikrofon má LED světlo, 2 barevné klávesy
  • hraje melodie, zábavné zvukové efekty
  • stiskem tlačítka se zesiluje zvuk
  • při rozpoznání vyšší tóniny světlo více svítí

 

Clementoni je Italská společnost založena v roce 1963. Zaměřuje se především na vzdělávací hry a učí děti zábavnou formou přírodní vědy a technologie. Těm nejmenším pomáhá rozvíjet motoriku a fantazii pomocí interaktivního stolečku, puzzlí nebo kostek. Zábavnou formou naučí děti poznávat první tvary, barvy, číslice a písmena.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Baby mikrofon naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!