www.ferospoj.cz :: Baby kuličková dráha (06.05.2024 - 09:29)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Baby kuličková dráha

Kuličková dráha je skvělá na rozvíjení dětské fantazie. Pomáhá rozvíjet jemnou motoriku a prostorovou představivost a koordinaci očí. Děti se učí pochopení vztahu příčin a následku. Díky barevnému provedení si kuličkovou dráhu zamiluje každé dítko. Jelikož je vhodná již od 10 měsíců budou z ní nadšení i nejmenší chlapečci a holčičky.

Dopřejte dětem nezapomenutelné dětství plné dobrodužství a pořiďte jim kuličkovou dráhu ve tvaru hradu. Baby kuličková dráha Clementoni ve tvaru hradu potěší a pobaví i ty nejmenší. Vložte míč na vrchol věže a sledujte, jak se kutálí dolů skrz vnitřní části hradu a podél hradeb. Sestavit lze hrad ze čtyř různobarevných pater. Hradby si také můžete dozdobit vlajkou. 

Clementoni je italská společnost založena v roce 1963. Zaměřuje se především na vzdělávací hry a učí děti zábavnou formou přírodní vědy a technologie. Těm nejmenším pomáhá rozvíjet motoriku a fantazii pomocí interaktivního stolečku, puzzlí nebo kostek. Zábavnou formou naučí děti poznávat první tvary, barvy, číslice a písmena.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Baby kuličková dráha naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!